Pirex 98 Kft. Pontgyűjtő kártya szabályzata

A pontgyűjtő kártyával a vásárló a Pirex 98 Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

 

Pontgyűjtő kártya: minden elköltött 1000 Ft után 50 pontot írunk jóvá kártyáján

 

Regisztráció esetén 100 ajándék pontot írunk jóvá a pontgyűjtő kártyán.

A kártya tulajdonosnak születésnapján 500 ajándékpontot írunk jóvá a pontgyűjtő kártyán, melyet a jóváírástól számított 14 napon belül válthat be.

A Pirex 98 Kft. fenntartja a jogot, hogy további pontgyűjtő kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

 

Kártyaérvényesség

A Pirex 98 Kft. Pontgyűjtő kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes (de legfeljebb az utolsó használattól számított 5 évig). Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

 

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 1000 Ft elköltött összeg után 50 pontos egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó weboldalán (https://pirex.ugyfelkartya.hu) tájékozódhat, valamint az üzlet pénztárában, a vásárlás után a kártyahasználati nyugtán és a kapott e-mail-ből.

Termék visszavétel esetén a megvásárlásáért kapott pontok visszavonásra kerülnek.

Pontgyűjtés kizárólag a virtuális vagy fizikai pontgyűjtő kártya bemutatásával történhet!

A pénztárnál történt fizetés után utólag pontok felírására nincs lehetőség.

A kedvezmények nem összevonhatók, az akcióban szereplő fix pontos termékek értéke levonásra kerül a pontgyűjtés alapjául szolgáló vásárlás végösszegéből.

 

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a vásárlás végösszegének 50%-ig válthatók be. A beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a vásárolni kívánt termékek kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

Pontbeváltás kizárólag a virtuális vagy fizikai pontgyűjtő kártya bemutatásával történhet!

A pénztárnál történt fizetés után utólag pontok beszámítására nincs lehetőség.

 

 

Ajándékkártya

A befizetett összeg a Pirex Papír Ajándék kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára. Levásárláskor pontot írjunk jóvá amennyiben előzetesen regisztrálja a kártyát pontgyűjtőként.

Az ajándékkártyára feltöltött pénzösszeg készpénzre nem váltható.

Az ajándékkártyára feltölthető minimum összeg 5.000 Ft.

Az ajándékkártyán lévő összeget több részletben is le lehet vásárolni.

Az ajándékkártyán lévő összegből, alacsonyabb értékű vásárlás esetén, készpénzben nem történhet visszafizetés, ezért a teljes összeget le kell vásárolni.

Az ajándék kártyára feltöltött összeg legalább egy részét 24 hónapon belül fel kell használni, mert ellenkező esetben utána törlésre kerül.

A határidő lejárta előtt a kártya tulajdonosát erről írásban értesítjük, amennyiben előzetesen regisztrálta a kártyáját.

A 24 hónapos lejárati határidőt az utolsó pénz beváltás vagy pénz feltöltés dátumától vesszük figyelembe.

Az ajándékkártya regisztráció után pontgyűjtő kártyaként tovább használható.

 

 

Felhasználás helye

A Pirex 98 Kft. üzleteiben, melynek pontos listáját az alábbi weboldalon tekintheti meg: https://www.pirex.hu

 

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint postai úton lehet.

Címünk:  Pirex 98 Kft. 2045 Törökbálint, Torbágy utca 18.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti és a GDPR szabályzatának megfelelően kezeli.

 

Adatkezelés

A Pirex 98 Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a pontgyűjtő kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Pirex 98 Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Pirex 98 Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Pirex 98 Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti/megszünteti  a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

 

A Pontgyűjtő kártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Pontgyűjtő kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Pontok törlése: A kártya tulajdonos többszöri tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a pontgyűjtő kártyán 12 hónapig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos többszöri tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a pontgyűjtő kártyán 24 hónapig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos többszöri  tájékoztatása után, amennyiben a pontgyűjtő kártyán 60 hónapig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

 

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése vagy sérülése esetén a kártyatulajdonosnak a személyi azonosságának igazolása után lehetősége van cserét vagy pótlást kérni e-mailen van postai úton ügyfélszolgálatunknál.

 

Elérhetőségek

Telefonszám: 06-23-511-600  mellék: 112

E-mail: info@pirex.hu